WoW BlueTracker Home | RSS | News | Contact
Recent | Search | Archive | CS Posts
Poster: Chronos at 3/31/2005 9:32:53 AM PST
Subject: ALT-TAB Issues (Since New Patch)
   Hi !

I have been experiencing strange issues when I use alt-tab from Windows to Wow ... each time I come back to WoW after I used alt-tab, I get a black screen or WoW just freeze ... I really don't think it is drivers related since I didn't change anything on that side since months, nor a windows update.

I really think the new patch changed something, but didn't met someone who had the same issue has me.

I'm running WoW on a Toshiba Satellite, P4 3GHZ, 1GIG Ram, and ATI Radeon 9000 128MB.

Thank You !


BTW, This is not my main character, for some other strange reasons, I could choose my other character on the forum's login page.
Triad Alliance
www.triad-alliace.co.uk
  http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=2300958&p=#post2300958
 
Poster: Ordinn at 3/31/2005 10:04:28 AM PST
Subject: Re: ALT-TAB Issues (Since New Patch)
   Try checking the Tech Support forum:

http://forums.worldofwarcraft.com/board.aspx?fn=wow-tech-support

There may be a solution to your problem already posted, if not feel free to ask the CMs there for some help.
  http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-general&t=2300958&p=#post2301925

View all recent official Blue Posts

WoW Blue Tracker: Archiving World of Warcraft Blue Posts
since March 2005
Home | RSS | News | Contact
Recent | Search | Archive | CS Posts
 

Why Ads?